Cursuri de teatru si actorie

Cursul de teatru și actorie pentru cei mici, reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. 


Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.
În cadrul primului modul, copiii vor beneficia de materiale de documentare, exerciții teoretice și practice, o serie de activități ce au la bază jocul, dar și momente de "arts and crafts" în care vor învață să-și construiască accesorii vestimentare.

 
În cadrul atelierelor vom aborda următoarele segmente:
 1. Limbaj - Arta vorbirii și dicție
 2. Universul micilor exploratori - Istoria Teatrului
 3. Comunicare prin dans și voie bună - Mișcare scenică
 4. Cântecul copilăriei - Ton, Sunet, Canto
 5. Filmuleț cu un copil isteț! - Practica spectacolului-Arta micului actor.


Miriam Rizea (actriță /entertainer pentru copii ) este ghidul acestei călătorii și dezvoltatorul unei activități, menite să îi determine pe cei mici să își aducă aportul (cognitiv, emoțional, atitudinal și aptitudinal), pentru a atinge un scop: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune.


Ȋn același timp, urmǎrim evoluția și dezvoltarea fiecǎrui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizeazǎ cel mai bine cu structura sa mentalǎ și emotionalǎ.
Scopul principal ale acestor ateliere este acela, de a le dezvoltă copiilor un mod constructiv și pozitiv de abordare ă vieții, de a-i ȋncuraja sǎ se exprime liber ȋntr-un mod coerent și expresiv, ȋntr-un cadru mai puțin formal, dar educativ.

 


Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro .